Mobiclaim en Vodafone sluiten tegemoetkomingsregeling

07-05-2021

Mobiclaim heeft met Vodafone overeenstemming bereikt over een tegemoetkomingsregeling voor ca. 5.500 consumenten met een abonnement waarbij een 'gratis' telefoontoestel werd verstrekt. Dat betekent dat overgegaan kan worden tot afhandeling van de claims. Deelnemers aan de telefoonclaim ontvangen persoonlijk bericht over de afhandeling. Aanmelden voor de regeling is niet meer mogelijk.

Mobiclaim was sinds 2020 met Vodafone in gesprek over een tegemoetkoming voor leden van haar achterban naar aanleiding van twee uitspraken van de Hoge Raad. Die oordeelde in 2014 en 2016 dat op abonnementen waarbij mobiele telefoons als 'gratis' werden aangeboden de regels van koop op afbetaling en consumentenkrediet van toepassing waren.

Variabele Energie Claim

Vattenfall heeft onrechtmatige tariefsverhogingen doorgevoerd bij variabele contracten. Dat heeft de rechtbank van Amsterdam beslist. Mogelijk geldt dit ook voor andere energieleveranciers. Als je een variabele energiecontract hebt dan kun je mogelijk tot een paar honderd euro terugkrijgen.

Telefoonclaim

Mobiclaim, de merknaam waaronder GoBaxter de telefoonclaim heeft gevoerd, heeft met alle telecomproviders een regeling getroffen voor haar klanten.

Contact

info@gobaxter.nl